Австрія

Там, де мрія стає прекрасною реальністю

Австрія - казкова і непередбачувана, вона підносить стільки «сюрпризів», що інколи втрачається тонка грань між реальністю і мрією. Тут все геніально просто: влітку – кришталево чисті озера, взимку - неповторні Альпи, ну і замки та палаци - величність яких можна розглядати в будь-яку пору року.

Але головне, що вабить відвідати Австрію знову і знову - колоритний і вільний дух австрійців, які шанують своє історичне минуле, сміливо модернізують сьогоднішнє і мають всі шанси для розвитку успішного майбутнього своєї країни.

Країна Моцарта і класичної архітектури вже давно розширила кругозір сучасних пам'яток, і сьогодні вона привертає все більше молоді, яка особливо потребує адреналіну.

Одне залишається незмінним і не підвладним часу - мелодії давно знайомої композиції відомого композитора, що звучать з місцевих кав'ярень, і томливий присмак шоколадного «Захера» або гарячого штруделя. І як добре, що традиції не змінюються!

Коли мова заходить про Австрію, менеджери туристичної агенції Хеппі Рест  багато не розповідають, адже наші доступні ціни на путівки - кажуть і показують за нас набагато більше!

Загальна інформація про країну

Столиця держави: Відень (1 540 000 чоловік)

Географія: країна розташована в Центральній Європі.

На півночі межує з Чехією, на північному сході - зі Словаччиною, на сході - з Угорщиною, на півдні - зі Словенією, Італією і Швейцарією, на заході - з Ліхтенштейном і Німеччиною.

Офіційна мова: німецька

Національна валюта: євро

Релігія: католицьке християнство

Клімат: помірно-континентальний. Взимку в найхолодніший місяць – січень, температура повітря знижується до -2 C. Влітку найспекотніші - липень та серпень, температура піднімається до +20 С.

Відпочинок: Популярні курортні міста

Кожне містечко Австрії - як маленька держава зі своїм Статутом, своїми секретами і зачарованим історичним минулим. Ви насправді потрапите в казку, де кожної мрії судилося збутися!

Австрія приймає туристів цілий рік, а це значить, що у вас є більше можливостей скористатися гарячими путівками від Хеппі Рест, покваптеся!

Ще кілька років тому австрійський Відень можна було б описати кількома словами: аристократичний, красивий, витриманий в класичному стилі, але трішки нуднуватий для молодого покоління туристів. Його модернізацію сьогодні, складно порівняти з будь-яким іншим містом у всій Європі! Це точно варто раз побачити і відчути, купивши тур до Відня.

Здається, що в місто вдихнули нове життя - ультрасучасне, футуристичне і високотехнологічне. Саме у Відні в закладі харчування у вас прийме замовлення і обслужить справжнісінький залізний робот?! Це місто наповнене незвичними будівлями, які відрізняються від звичної архітектури історичного Відня не тільки формами, але і яскравими кольорами, немов, хтось розлив фарбу і панує повний творчий безлад.

Славиться Відень серед молоді і своїм активним відпочинком, заради якого багато хто квапиться купувати гарячі тури у це місто. Недалеко від центру Відня побудували штучний канал для рафтингу, який не поступається справжньому - стрімкий потік холодної води заносить на поворотах з надзвичайною швидкістю, викликаючи нереальний приплив адреналіну. Більш бюджетна, але не менш цікава розвага - катання на літніх санях, де можна розігнатися до 40 км/год. Багато розваг чекає на вас у цьому неймовірному місті.

Хеппі Рест пропонує гарячі тури і щиро рекомендує якнайшвидше випробувати на собі усі екстремальні пам'ятки сучасного Відня!

Найгарніше австрійське місто Зальцбург - це ідеальне поєднання Альпійських гір та історичної архітектури. Тут практично завжди і звідусіль чути мелодії великого Моцарта, в його ж честь названі вулиці, ресторани і кафе, цукерки і навіть алкогольні напої. Місцеві жителі глибоко шанують пам'ять про свого успішного земляка.

Ознайомитися з багатою історією міста варто через її основні визначні пам'ятки: палац Хельбрунн, фортеця Хоензальцбург, будинок і численні музеї Моцарта, Зальцбурзький Кафедральний собор, абатство Святого Петра - і це далеко не весь перелік. Кожні історичні будівлі вражають своєю архітектурою і помпезністю, і відразу стає ясно, за що Зальцбург увійшов до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.

Місто цікаве для туристів цілий рік. Влітку гості купують путівки в Зальцбург заради кришталево-чистих озер на півночі регіону, взимку - час для лижників і любителів казкових Альп.

Вибираючи маршрут для свого відпочинку, обов'язково прокладіть його через Зальцбург, і тоді Австрія назавжди залишиться у вашій пам'яті як особливе і захоплююче місце, куди захочеться повернутися!

Гірськолижний Інсбрук з усіх боків оточений захоплюючими дух Альпами. Різноманітні траси, альпінізм, маршрути для катання на бігових лижах, спуски різної складності і ідеальна інфраструктура - це справжній райський куточок для любителів активного відпочинку, відвідати який можна за абсолютно доступною ціною, звернувшись до фахівців туристичної агенції Хеппі Рест.

Побачити Інсбрук і навколишні його гірські хребти зверху, ​​можна піднявшись на оглядовий майданчик Міської вежі. Головною візиткою міста є Золотий дах - шикарний балкон, який накриває більше 2650 позолочених мідних пластин. Колись, саме з цього місця, дивився на лицарські турніри Максиміліан I.

Особливу увагу слід приділити місцевим кав'ярням, що часто мають формат сімейних кондитерських. Саме тому навіть звичайний штрудель тут здається шедевром кулінарії, що вже тут і говорити про шоколадні торти та ромові тістечка.

Тури в Австрію від туристичної агенції Хеппі Рест – наша щира рекомендація для вашого незабутнього відпочинку!

 

Кухня


«Кухня хороших бюргерів» - як кажуть самі австрійці - дуже різноманітна, обов'язково ситна і пряна, в ній гармонійно поєдналися традиції Італії, Угорщини та Баварії.

Справжнім символом віденської кухні є величезний шніцель з телятини, смажений в сухарях, що подається з порцією свіжого салату. Не меншою популярністю серед туристів користується ароматне м'ясо на кістці, смажена курка «бакхун», пряні ковбаски і сосиски.

Взагалі, кожне австрійське містечко дивує своїми специфічними особливостями в традиційній кухні. Наприклад, є давно відвідані туристами місця, де готують саму ароматну запіканку з картоплі та м'ясного фаршу, або незвичайні кнедлі з картоплі з фруктами, або ж вареники з сирною начинкою. Принцип приготування національної кухні - максимально простий, але від цього блюда, здається, ще смачніше!

Країна пишається винами власного виготовлення, які мають ніжний фруктовий смак. Найвідоміші - «Грюнер Вельтліннер», «Мюллер тургау» і «Хойрігер», які постійно присутні на столі під час ситного обіду або вишуканої вечері.

У міських кав'ярнях Австрії вам запропонують більше 50 сортів кави. Великий гроссер з молоком або маленький Кляйнер Браунер, класичний чорний - Шварцер або вишуканий меланж зі збитими вершками - хіба можна зупинитися на одному?!

Доповнити кавову церемонію вам запропонують шоколадним тортом «Захер», давно перевіреним часом, і танучим в роті австрійським яблучним штруделем.

5 речей, які необхідно зробити в Австрії:

Проїхатися на лижах і побачити незвичайні гірські пейзажі.

Випадково потрапити на концерт органної музики в соборі Св. Стефана.

Відвідати Віденську оперу.

Зарядитись адреналіном, проїхавшись на літніх санях у Відні.

Об'їстися найсмачнішим яблучним штруделем в місцевому кафе.

м. Київ, вул. Межигірська 56
м. Київ, вул. Бориса Гмирі, 16, оф. 309.

Image
logo

+38 (063) 795 36 34
Viber/WhatsApp
+38 (063) 053 70 62
Viber/WhatsApp
+38 (095) 707 19 20
Viber/WhatsApp

partner logo3

© Copyright HappyRest