Іспанія

Полонянка щастя і вічної молодості

Пристрасна, яскрава, емоційна і багатогранна - Іспанія зустрічає своїх гостей незабутньою атмосферою і келихом прохолодної ігристої Сангрії на сонячному узбережжі. Країна не потребує додаткових описів, адже ті, хто відвідував курорт раніше - найчастіше, планує наступну поїздку саме в цю країну, а ті що ще не встигли - безсумнівно мріють скоріше відчути її колорит!

Купуючи тур до Іспанії, будьте впевнені, що Ваше життя вже не буде таким як колись! Ця унікальна країна навчить відчувати і сприймати світ навколо абсолютно по-іншому. Грандіозна архітектура, феєричні карнавали, чудові пляжні курорти на Середземному і Атлантичному узбережжі, дивовижна кухня - просто не віриться, що все це можна пережити за одну подорож!

Якщо ви також подумки вже зібрали валізи, саме час оформити свою гарячу путівку в Іспанію від туристичного агентства Хеппі Рест.

Загальна інформація про країну

Столиця держави: Мадрид (2,900 млн. Чоловік)

Географія: країни-сусіди: Франція, Португалія, Андорра і англійська колонія Гібралтар.

Країна Іспанія розташована на південному заході Європи і займає більшу частину території Піренейського півострова, а також Балеарські і Пітіузскі острови в Середземному морі і Канарські острови в Атлантичному океані. Омивається водами Середземного моря.

Офіційна мова: іспанська

Національна валюта: Євро (EUR)

Релігія: католицизм

Клімат: помірно-континентальний. Зими холодні, але не тривалі, весна і осінь - теплі і затяжні, літо - спекотне. Середні температури: в січні від 0 до -4 ° С, в липні - від +20 до + 22,5 ° С.

Відпочинок: Популярні курортні міста

Команда туристичної агенції Хеппі Рест впевнена, що гарячі путівки в Іспанію - найкраще рішення для вашого відпочинку і незабутньої подорожі! Кожне містечко тут пронизане духом свободи і безтурботності. Місцеві жителі тут є уособленням задоволених розміреним життям людей, які вміють насолоджуватися моментом і цінувати прекрасну мить «тут і зараз».

Барселона

Столиця автономної області Каталонії щорічно підкорює серця туристів з усього світу своїми архітектурними пам'ятками. У місті гармонійно поєднується історія Середньовіччя, представлена ​​готичними спорудами, і сучасне мистецтво в «хай-течних» експериментальних будівлях.

Найзнаменитіша, і на думку багатьох письменників, найкрасивіша вулиця на Землі - Рамбла тягнеться на 1,2 км від площі Каталонії до самого берега моря. Жваві юрби туристів тут кожен день створюють черги за місцевими сувенірами і делікатесами на старовинному ринку Бокерія, який так і манить яскравими вітринами різноманітних товарів.

Неподалік знаходиться готичний квартал, де зібрані найдавніші і важливі історичні будівлі країни, серед яких - Кафедральний собор, церква Санта-Марія-дель-Мар ...

Неможливо уявити Барселону без творчості видатного архітектора Антоніо Гауді, який присвятив себе та свій талант улюбленому місту, створивши головні його пам'ятки - храм Святого Сімейства, будинки Міла і Бальо, палац Гуель і парк Гуель.

Тури в Барселону - це ще й неодмінно курортний відпочинок біля моря. Пляжна 4-х кілометрова зона міста, облаштована всім необхідним для комфортного і веселого проведення часу.

У Барселоні безліч різних готелів - від п'ятизіркових до найдемократичніших з системою B&B (ночівля із сніданком), також багато хостелів та апартаментів на будь-який смак.

Але фахівці Хеппі Рест рекомендують бронювати житло якомога раніше, адже в гарячий сезон в Барселоні через велику кількість туристів, більшість готелів та хостелів можуть бути заповнені.

Валенсія

Валенсія пахне мандаринами, вабить чистими пляжами і заворожує колоритом тихих сіл іспанських рибалок. Місто знаходиться на березі Середземного моря і умовно поділяється на два регіони: курортний популярний Коста-Бланка і менш відомий тихий Коста-дель-Азахар.

У Коста-Бланці розташовані білосніжні пляжі і нереальні морські пейзажі. Тут завжди багато туристів, при чому, як молоді, так і сімей з дітьми, яким однаково цікаво активно проводити час на узбережжі.

Коста-дель-Азахар - більше підійде для любителів спокійного і якісного відпочинку, далеко від галасливого міста. Мальовничі ландшафти навколо повністю сприяють гарному пасивному релаксу.

Неймовірну атмосферу старовинної провінції Валенсії можна відчути прогулявшись по площі Святої Діви, де зведені головні собори і історичні пам'ятки регіону. Обов'язково варто побувати у відомому у всьому світі Валенсійському кафедральному соборі, де зберігається чаша Священного Грааля.
Справжнім символом для всієї Іспанії є сучасне Місто мистецтв - улюблене місце для захоплюючих прогулянок і огляду футуристичної архітектури. Особливо цікаво тут буде маленьким туристам, які зможуть не тільки подивитися експонати, але ще і запустити їх в роботу.

Не забувайте, що тури в Іспанію варто купувати завчасно, щоб вибрати з асортименту найкращі та вигідні пропозиції.

Мадрид

Хіба можливо не зачаруватись одним з найкрасивіших міст в усьому світі? Мадрид - це любов з першого погляду і на все життя, адже він однаково прекрасний у будь-яку пору року. Це вічне джерело позитивної енергії, зарядитися якою, поспішають туристи з усіх куточків планети.

Тут зосереджено колосальну історичну та культурну спадщину країни, що органічно поєднується з сучасним шаленим ритмом життя молодих іспанців. Помпезні будівлі, величезні собори і церкви, безмежні площі, побудовані багато століть тому ченцями - все в цьому місті говорить про його королівську історію. Центр Oсманскої імперії вражає уяву і підкорює серця туристів, які з року в рік купують гарячі тури в Мадрид.

Місто умовно ділиться на дві туристичні зони: центральну стару, де знаходиться головна площа всієї Іспанії - Пуерта-дель-Соль, і нову - з сучасними висококласними районами - Касталія, Саламанка, Чамартін. Щоб подивитися всі визначні пам'ятки міста, часом не вистачає і декількох днів відпустки, тому Хеппі Рест рекомендує вибирати місце для проживання в пішій доступності від центру. Ви значно заощадите, якщо забронюєте житло заздалегідь в Мадриді.

Іспанці особливо ніжно ​​ставляться до своїх маленьких гостей, як ніде, це відчувається в самому Мадриді. Тут практично на кожній вуличці є спеціальні дитячі кафе з ігровими кімнатами, а у всіх закладах (у тому числі і в музеях) - обов'язково є обладнані кімнати або стільчики для годування немовлят.

Тенеріфе

Найбільший сонячний і гостинний острів Канарського архіпелагу - Тенеріфе - приваблює туристів різноманітністю розваг і завжди винятковою помірною погодою (як кажуть, тут панує «вічна весна»).

Для сімейного відпочинку з дітьми відмінно підійде спокійний Пуерто-да-ла-Круз і Коста-Адехе, а для запальних ночей з вечірками до ранку - галасливий Лас-Амерікас, люди старшого віку вважають за краще відпочивати в розміреному і тихому Лос-Крістіанос.

Загальну увагу щороку приваблює до себе національний парк «Тейде» - він же є найголовнішою визначною пам'яткою на острові. На його території знаходиться однойменний вулкан висотою понад 3700 м. Тейде не активний, тому можна сміливо піднятися до самого кратера і побачити весь острів як на долоні.

Ще одне всесвітньо відоме місце на Тенеріфе - Лоро Парк, що в перекладі звучить як «парк папуг». Територія зоопарку займає площу в 13,5 га і є домівкою для більше 4000 папуг, а також для незліченної кількості інших тварин, які приїхали сюди з усієї планети. Різноманітність тварин в парку - найбільша в світі, і є головним об'єктом для вивчення зникаючих видів.

Багато туристів спеціально вибирають для своєї подорожі тури на Тенеріфе, щоб побачити на власні очі справжнє диво, створене руками людини.

Гран Канарія

Затишний острів Гран-Канарія - ще один чарівний і універсальний курорт Іспанії. Чисті пляжі з білосніжним піском, скелі вулканічного походження, доглянуті зелені сади і парки, затишні і колоритні вулички старих міст... На Канарському узбережжі створені однаково комфортні умови як для молодих сімей з дітьми, так і для активних молодих туристів.

Острів наповнений цікавинками та розвагами на будь-який смак. На південному узбережжі, де розташовується туристична зона Маспаломас, на березі океану знаходиться справжня Сахара в мініатюрі - відомі дюни Маспаломаса. Тут створено національний парк протяжністю в 403 гектари з солоним озером і пальмовим насадженнями. Це повністю закрита від машин зона, по якій приємно прогулятися пішки або ж верхи на верблюді.

Активно провести час на воді можна на курортах Пуерто-Ріко і Пуерто-де-Моган. Туристичні центри спеціалізуються на різних видах водного спорту, пропонують романтичні морські та вертолітні прогулянки, екзотичну рибалку, підводне плавання, гольф, і т.д. Справжніх екстремалів тури в Гранд-Канарію теж зможуть здивувати: на острові знаходиться найбільший на Канарських островах аквапарк «Aqualand Maspalomas» і захоплюючий парк атракціонів «Holiday World».

Ібіца

Хоч як би манили гарячі тури в Іспанію своїми білосніжними пляжами, і не вражали уяву історичними пам'ятками, на острів Ібіцу туристи приїжджають зовсім не за цим. Це острів, де життя починається після заходу сонця і продовжує несамовито гриміти аж до світанку, де збираються кілометрові черги заради самої топової вечірки, і проводяться найспекотніші літні ночі.

Гаряча «клубна» пора починається на острові з початку червня і триває до кінця вересня. Молодь заповнює місцеві клуби, бари і кафе наймоднішого курорту Європи. Активне нічне життя тут дарує відчуття вічного свята, поєднуючи в собі традиційний європейський клубний відпочинок і пристрасні іспанські гуляння.

Головний галасливий район острова - Playa d'en Bossa, де знаходиться найбільший нічний клуб в світі - «Space», а також не менш популярні - Amnesia, Privilege і Pacha. Щорічно тут збираються найкращі ді-джеї, щоб представити свої запальні вечірки.

Якщо ваших сил вистачає і на денні активності, віддайте перевагу огляду Старого міста, щоб помилуватися унікальною готичної архітектурою і цікавими історичними пам'ятками, якими острів переповнений. Також, у вільний від вечірок час, можна зайнятися дайвінгом, віндсерфінгом, відвідати спа-центри і накупити сувенірів на «ринку хіпі».

Майорка

На найбільшому острові Балеарского архіпелагу - Майорці - вдало поєднуються всі необхідні «інгредієнти» ідеального відпочинку. Тут не тільки можна поніжитися на золотому березі під м'яким сонечком, а й вдосталь насолодитися природними пам'ятками. Величезні гірські хребти в оберемку густого зеленого лісу і плодоносних долин - справжній рай для туристів, які з року в рік незмінно вибирають для себе путівки на Майорку.

Туристичні зони Майорки абсолютно різноманітні, тут быльше двохсот пляжів, загальною протяжністю в 500 км, чим і пояснюється шалена популярність курорту. Східне узбережжя із затишними бухтами сподобається любителям усамітненого відпочинку. Північний берег відмінно підійде для дайверів і всіх, кому цікаво подивитися на казковий підводним світ біля узбережжя. Гори на Заході так і закликають взяти човен і самостійно розвідати місцеві дикі пляжі. Південне узбережжя по достоїнству оцінять туристи, які звикли до гарного сучасного відпочинку, що тут представлений в кращих проявах.

Окремої уваги варте відвідування Пальма-дe-Майорки - столиці острова. Тут можна побачити одне з найбільш шедевральних пам'яток архітектури в середньовічному готичному стилі Середземномор'я - Кафедральний собор. Відомо, що до його відновлення доклав свою талановиту руку і великий Антоніо Гауді.

Коста-Брава

Щоб розглянути і на повну відчути гостинність живописного регіону Коста-Брава, туристична агенція Хеппі Рест рекомендує скористатися орендою автомобіля, і відвідати відразу кілька місцевих колоритних містечок і сіл. Багато з них знаходяться зовсім поруч, що дає можливість за один день побувати в багатьох неймовірно красивих місцях.

Щорічно кількість туристів, які обирають путівки в Коста-Брава, тільки збільшується. Це й не дивно, адже курортний регіон надає найкомфортніші і кращі пляжі (більшість з яких - відмічені Блакитним прапором).

Узбережжя займає північно-східну частину Каталонії в провінції Жерона, недалеко від кордону з Францією. Коста-Брава - широко відомий серед туристів як «берег сміливих». Середньовічні замки, руїни, церкви, каплиці - тут є, на що подивитися і дізнатися багато цікавого про величну історію регіону.

Найпопулярніший курорт серед мандрівників - Ллорет-де-Мар - «місто лаврових дерев». Вдень відвідувачі поспішають оглянути руїни Сант-Жоан, ну а ввечері культурна програма змінюється на розважальну - місцеві бари та дискотеки не замовкають до ранку.

Коста-Дорада

«Золотий берег» - Коста-Дорада підтверджує свою назву, надаючи туристам чисті красиві пляжі з дрібним піском золотистого відтінку. Довершують ідеальну картинку незабутнього відпочинку - кришталево-чисте море з пологим заходом, обладнане узбережжя і неймовірна місцева кухня.

Коста-Дорада - унікальний регіон, де гармонійно переплітається увічнена історія і яскраве ритмічне життя сучасних іспанців. Молодь обирає для себе гарячі путівки в Коста-Дорада із-за гучних вечірок до ранку в численних клубах на курортах Ла-Пінеда і Салоу. А ті хто бажає познайомитися з місцевими пам'ятками - відправляються в Таррагона - головне місто на узбережжі.

Ще однією вагомою причиною придбання туру на Коста-Дорада - відвідування найбільшого на півдні Європи парку розваг «Порт Авентура». Повірте, ця подорож буде незабутньою як для дітей, так і для дорослих!

Аліканте

Історія головного курорту узбережжя Коста-Бланка - Аліканте - починалася зі звичайного торгового містечка, що незабаром перетворилося на великий морський порт. Сліди минулого століття дбайливо зберігаються в зведеному замку Санта-Барбара, храмі Санта-Марія в готичному стилі, в вузьких вуличках кварталу Санта-Круз...

Але сам курорт вже давно рясніє сучасними будівлями, шикарною набережною зоною з фешенебельними готелями, модними бутіками і розкішними готелями. Найпопулярнішою зоною курортного життя вважається Еспланада, бруківка яка викладена з 6,5 мільйона мармурових плиточок.

Особливо цікавим буде відвідування місцевого музею сучасного мистецтва MACA. У ньому зібрана велика кількість картин і скульптур, серед яких найбільш відомі - роботи Сальвадора Далі і Пабло Пікассо.

Провести час в несамовитій тиші в компанії підводних «братів» можна в одній з невеликих бухт мису Кабо-де-Уертас. Також, на курорті, останнім часом, дуже стрімко розвивається гольф. Багато туристів спеціально купують тури в Аліканте, щоб долучитися до найбільш аристократичного виду спорту.
Малага

У великому портовому місті Малага гармонійно поєднуються відгомони історичного минулого з сучасністю, яка особливо яскраво відображається в модернових будинках, великих торгових центрах і висотках. У місті можна відмінно пройтися по магазинам та бутікам і вдосталь нагулятися по доглянутим зеленим алеям.

Але все ж, головне, що приваблює туристів купити путівку в Малагу - це шикарний пляжний відпочинок. Найбільш популярні пляжні зони - Ла-Малагетта, Педрегалехо, Сан-Адреса, що розташувалися в центрі курортного містечка. Тут завжди багатолюдно, шумно і весело. Любителям усамітненого і нудистського відпочинку більше підійдуть спокійні райони Кампо-де-Гольф та Гуадальмар.

Неможливо по-справжньому відчути всю красу портового міста, щоб не наласуватись свіжими місцевими уловами. У місцевих ресторанах і маленьких набережних кафе вам обов'язково запропонують асорті з рибки, виловленої напередодні. Не менш популярне традиційне андалуське блюдо - тунець маринований з часником і винним оцтом. Ну і, звичайно ж, дари моря піднесуть з келихом солодкого малагського вина.

Кухня

Для поважаючого себе іспанця, трапеза - це справжнісіньке мистецтво, яким смакують не поспішаючи, насолоджуючись кожним добірним шматочком. Не кваплячись, місцеві жителі проводять свій обід за довгими розмовами і смачним вином.

Все починається з «тапас» - різноманітних холодних і гарячих закусок: міні-бутербродів і канапе з шинкою, морепродуктами, сиром, овочами та соусами, які ідеально доповнюють аперитив місцевого розливу - охолоджуючу Сангрію або насичене ароматне домашнє вино.

Іспанію можна розділити на декілька зон гастрономії. Найсмачнішу у всій країні паелью запропонують в Валенсії. Освіжаючий томатний суп гаспачо особливо смачний в Андалусії. Каталонську кухню неможливо уявити без різноманітних копчених ковбас і висококласного в'яленого м'яса.

Ну і куди ж без традиційних солодощів, які задають найпрекрасніший настрій іспанцям з ранку. Свіжі чуррос із заварного крему подають з тягучим гарячим шоколадом - ідеальне поєднання з ранковою кавою. Приємно здивує різноманітність іспанських Туррон - пряної нуги з горіхами, сухофруктами, шоколадом...

У пошуках хорошого ресторану - придивіться до місць, де ще з обіду вибудовується чимала черга. Це і буде основним показником смачної місцевої кухні.

5 речей, які необхідно зробити в Іспанії:

  • Обійти головні визначні пам'ятки Барселони пішки, щоб отримати максимум задоволення і справжніх емоцій від історичного міста.
  • Відвідати всі музеї, де зберігаються роботи найталановитіших іспанських художників.
  • Зустріти світанок на узбережжі гарячої Ібіци.
  • Наласуватись Чуррос - місцевими солодощами у вигляді пончиків, які подаються з гарячим шоколадом.
  • Пообідати хамоном в однойменному музеї.

 

м. Київ, вул. Межигірська 56
м. Київ, вул. Бориса Гмирі, 16, оф. 309.

Image
logo

+38 (063) 795 36 34
Viber/WhatsApp
+38 (063) 053 70 62
Viber/WhatsApp
+38 (095) 707 19 20
Viber/WhatsApp

partner logo3

© Copyright HappyRest