Індонезія

Натхнення і гармонія на райських островах

Один з найбільших архіпелагів на Землі є Індонезія. У складі держави більш 17,5 тисяч великих островів і безліч незаселених та не порахованих, що не мають навіть назви. У вас є прекрасна можливість відчути себе першовідкривачем нових незвіданих територій.

Індонезія - це неймовірне місце, куди відправляються в пошуках себе, залишаючись наодинці з природою і своїми думками. Її острова зіткані з тисячі містичних історій і химерних традицій місцевих мешканців, вони переповнені священними храмами і шанованими статуями, куди індонезійці постійно приносять дари. Складно повірити в те, що відбувається, але мимоволі, з часом, ви підкорюєтесь створеній атмосфері і відчуваєте справжню надихаючу силу.

Туристична компанія Хеппі Рест знає, як правильно влаштувати ваш відпочинок: вибрати найкращі пропозиції і придбати тур на казкові райські острови Індонезії по самим вигідним цінами. Здається, що це зовсім нереально? Тоді переконайтеся в цьому самі, відкриваючи для себе нові горизонти екзотичних подорожей.

Загальна інформація про країну

Столиця острова: Джакарта (9600 тис. Жителів)

Географія: країна розташовується в Південно-Східній Азії. Межує з Малайзією, Новою Гвінеєю, Східним Тимором. Морські кордони проходять поруч з Австралією, Сингапуром, Філіппінами.

Офіційна мова: індонезійська

Національна валюта: індонезійська рупія

Релігія: іслам

Клімат: екваторіально-мусонний. Цілий рік середня денна температура повітря не опускається нижче +26+30 градусів, температура води не нижче +26 градусів.

Відпочинок: Популярні курортні міста

Балі

Там, де зливаються воєдино галасливі хвилі двох океанів, чудові традиції і первозданна природа, старовинні храми і шикарні сучасні апартаменти - знаходиться райський острів Балі.

Найпопулярніший курорт Індонезії, колись був загубленим в океані і зовсім не був відомим туристам. Серед густих диких джунглів часом оживали вулкани, а місцеві племена проводили свої релігійні обряди.

Сьогодні Балі залишається таким же загадковим і казковим місцем, але, крім всіх природних пам'яток, зараз тут пропонують всілякі водні розваги, першокласний сервіс обслуговування і неймовірні місцеві еко-готелі.

Якщо ви перебуваєте в пошуку гармонії і єднання з природою, менеджери Хеппі Рест радять вибрати для себе тур на Балі, де вам вдасться забути про всі проблеми і відчути енергію щасливого буття. Особлива заспокійлива атмосфера панує тут в курортних районах Санур і Чангу. Навколо - ідеальні картинки морських пейзажів, рисові поля і тиша, порушити яку можуть тільки захоплені серфінгісти, підкоряючи чергову океанську хвилю.

Не менш прекрасні і тихі райські узбережжя в районах Джімбаран і Нуса-Дуа. Широкі піщані пляжі і мінімум хвиль - відмінні умови для туристів, які їдуть заради справжнього пляжного відпочинку. Доповнюють гармонійну картинку затишні рибні ресторанчики на березі, звідки приємно спостерігати за розкішними заходами сонця.

Славиться острів своїм активним, цілодобовим «тусовочним» життям. Найбільш відомі гучні райони - Кута і Семіньяк. Якщо перший приємно дивує туристів доступними цінами на коктейлі та безкоштовними вечірками до ранку, то другий район позиціонує себе як більш елітний і дорогий курорт.

Команда Хеппі Рест впевнена, що абсолютно кожен район неземного острова Балі - по-своєму прекрасний. Це курорт, де вас оточують привітні люди, найяскравіші фарби і медово-солодкі смаки вічного літа, оживають персонажі улюблених мультфільмів про звірів - просто неможливо не надихнути на щастя! Це набагато більше, ніж просто подорож, це ваші гарячі путівки в справжнісінький рай.

Кухня

Балійська кухня створена під впливом традицій місцевих жителів, через що відрізняється від традиційної кухні інших регіонів Індонезії. В силу релігії на Балі, місцевим жителям дозволяється їсти свинину. Балійці просто обожнюють м'ясо і готують його в різних інтерпретаціях.

В основі азіатської кухні - незмінний рис, що подається майже до всіх страв або вживається з морепродуктами, овочами, м'ясом. Неможливо уявити ароматну Балійском кухню без спецій. Найвідоміше поєднання: білий і чорний перець, коріандр, тмин, гвоздика, мускатний горіх, кунжут і плід свічного дерева. Також, що не менш популярне використання цибулі-шалот, часнику, куркуми, імбиру, перцю чилі і пальмового цукру.

Вашу подорож на райський острів можна вважати марною, якщо вам не вдасться спробувати Бабу гулінг - молочне порося на вертелі. Це м'ясо, приправлене спеціями і протомлене на вогні кілька годин, просто тане в роті! Скуштувати делікатес можна в місцевих кафе, де порося готують з самого ранку.

Ще один м'ясний шедевр - Бетуту. Блюдо готується з курки або качки, м'ясо обсмажується і тушиться не менше доби. Тільки уявіть, який виходить аромат. Традиційним індонезійським блюдом вважається пікантний Мартабак - це пиріг з тонкого тіста з різноманітними начинками, в тому числі і солодкими.

Не тільки смачно, але і красиво - Насі чампур Балі - рис з різними шашличками з морепродуктів або овочів з соусами, що витончено подається в загорнутому банановому листі.

Загалом, кухня на Балі неабияк здивує ваші смакові рецептори і доповнить враження про неймовірну країну!

Хеппі Рест рекомендує і з радістю допоможе здійснювати вашу мрію в реальність вже сьогодні!

Необхідно зробити на Балі - спробувати, побачити, зануритися:

Серфінг, дайвінг, рафтинг, риболовля в океані - на острові створено всі умови спробувати всі види водних розваг.

Парк слонів, ліс мавп, зоопарк і сафарі - такого розмаїття диких тварин ви не побачите ні в одному кіно.

Парк культури і традицій Індонезії - Таман Нуса - дізнатися культурну спадщину великого острова.

Вулкани Батура і Агунг - потужні природні утворення викликають мимовільне тремтіння при одному погляді на них.

Храм Улувату – ви поринете в медитацію в одному з шести ключових храмів - духовних стовпів Балі. 

 

м. Київ, вул. Межигірська 56
м. Київ, вул. Бориса Гмирі, 16, оф. 309.

Image
logo

+38 (063) 795 36 34
Viber/WhatsApp
+38 (063) 053 70 62
Viber/WhatsApp
+38 (095) 707 19 20
Viber/WhatsApp

partner logo3

© Copyright HappyRest