Чорногорія

Рідна незнайомка

На Балканському півострові на березі Адріатичного моря розкриває свої обійми для гостей великодушна Чорногорія. Затишна маленька країна, де не відчувається мовного бар'єру, а готельна база і зовсім нагадує рідний відпочинок в гірському Криму.

Але разом з тим, це країна, яка з року в рік заворожує європейських туристів своєю неземною найчистішою природою, доступною щедрістю і щирою народною душею.

Гарячі тури в Чорногорію від компанії Хеппі Рест подарують вам незабутні враження від країни, яка по-справжньому вміє дивувати!

Загальна інформація про країну:

Столиця держави: Підгірці 650 тис.

Географія: межує з Хорватією, Боснією і Герцеговиною, Сербією та Албанією

Офіційна мова: чорногорсько-сербська

Національна валюта: євро

Релігія: православ'я (70%)

Клімат: на узбережжі: літо жарке і тривале, субтропічна (середня температура + 23 + 25 С); зима - прохолодна і коротка (середня температура + 3 + 7), у внутрішніх районах країни - помірно-континентальний клімат, з відносно довгою, холодною і сніжною зимою.

Відпочинок: Популярні курортні міста

Якісно і недорого - основні, але далеко не єдині характеристики відпочинку на узбережжі сонячного Монтенегро. Вибравши для себе тури в Чорногорію, приготуйтеся залишити вдома весь зайвий баласт проблем і переживань, адже вас чекає повністю умиротворена відпустка, наповнена соковитими фарбами місцевої зелені і терпким присмаком домашнього вина. Поспішайте придбати путівки в Чорногорію за найвигіднішими цінами і прямим маршрутом з Києва.

Слушна порада від Хеппі Рест: приїхавши в Чорногорію – розслабтеся і отримайте насолоду від відвідування цієї гостинної країни.

У маленькому курортному містечку Бечічі є все необхідне для ідеального проведення часу з сім'єю. По периметру великого пляжу з дрібною галькою розташувалися сучасні ресторани, затишні кафешки і магазини, які вражають своїм асортиментом.

Сьогодні Бечічі цілком орієнтований на туристів. Зручна розвинена інфраструктура міста підкуповує любителів спокійного відпочинку. Але разом з тим, є тут і активні цікаві заняття: пляжі обладнані майданчиками для баскетболу і волейболу, є безліч тенісних кортів, водних атракціонів і велосипедних доріжок. Також, у вас є можливість потрапити на міжнародний турнір з пляжного футболу, який в Бечічі проводять щорічно. Встигніть сьогодні оформити свою гарячу путівку в сонячну Чорногорію, аби вже завтра насолоджуватися незабутнім відпочинком.

Розвесела Будва захоплює своїх гостей незвичайним поєднанням яскравих вечірок і історичних прогулянок. Різноманітність нічних клубів, ресторанів і барів тут представлено в більшій мірі в одному районі - Новому місті. Тут же розташований центральний гальковий пляж курорту - Слов'янський пляж - просторий і галасливий, але оснащений всім необхідним для комфортного відпочинку навіть в самий розпал сезону. Для численних туристів є все необхідне: шезлонги, парасольки, водні гірки, дитячі майданчики.

Вибираючи для себе тури в Чорногорію, варто звернути увагу на те, що раннє бронювання допоможе значно заощадити на відпочинку.

Насолодитися чорногорським колоритом можна, пройшовшись вузькими вуличками між затишних будинків у Старому місті, оточеному потужною фортецевою стіною. У цьому ж районі Будви знаходяться і основні визначні пам'ятки міста: міська цитадель, Археологічний музей, старовинні церкви Св. Іоанна, Св. Марії і Св. Трійці.

Не тільки відпочити, а й оздоровитися в зеленому Петроваці поспішають щороку сім'ї з дітками, в тому числі і місцеві чорногорці і серби. Саме поспішають придбати путівки в Петровац і забронювати улюблені місця, адже в спекотний літній період тут неможливо проштовхнутися від кількості відпочиваючих. Туристична агенція Хеппі Рест кожен день пропонує своїм туристам тільки кращі і доступні варіанти подорожі.

У потопаючому в зеленому оливковому гаю і сосновому лісі місті всього один невеликий пляж. Але в цьому і є його плюс. Адже, як може бути цікаво і романтично -  відкривати місто і відшукувати нові місця для купання самостійно.

На особливу увагу заслуговує розташована тут старовинна венеціанська фортеця, за стінами якої в нічний час проходять найзапальніші вечірки.

Підгірці - нетипова європейська столиця. Тут набагато менше відвідувачів, адже основне туристичне життя зосереджене на узбережжі Адріатичного моря.

За часів Другої світової війни місто дуже постраждало, тому тут мало історичних пам'яток і старовинної архітектури. Але все ж, тут є, що подивитися.

Обов'язково до відвідування - Кафедральний собор Воскресіння Господнього, який приголомшує відвідувачів красою як зовні, так і всередині. Стіни храму повністю покриті розписами, присвяченими життю святих.

Також, в місті є безліч красивих парків, один з наймальовничіших - Парк Петровице, на території якого знаходиться історичний королівський палац. Тури в Чорногорію - це завжди пізнавально і цікаво, а з Хеппі Рест - ще й доступно, адже у нас найгарячіші ціни!

Абсолютно чарівне маленьке містечко Пржно потопає в зелені і горах, зберігає свою атмосферу спокою і наповнює серця його відвідувачів умиротворенням.

Саме сюди слід придбати гарячі путівки, щоб вдосталь подихати свіжим гірським повітрям, нагулятися по кам'яних вуличках із звивистими вгору і вниз сходами, насолодитися терпким ароматом гранатів... Відчути, як ваше тіло і розум насичуються позитивною енергією природи і надихнутися на нові життєві звершення. Всього кілька годин перельоту з Києва - і Ви в полоні райської насолоди.

Любителям гучних вечірок тури в Пржно точно не підійдуть. Тут переважає спокійний і розмірений ритм, а головними розвагами відпочинку можна вважати прогулянки по зеленому парку Милочер і відвідування екскурсій найближчими околицями - монастирі Прасковиця і Дулево, острів Святого Стефана.

Сучасний курорт Рафаїлович, хоча і невелике, але досить активне туристичне містечко з безліччю цікавих місць для відвідування. Але перш за все, він є одним з наймальовничіших рибальських селищ в Чорногорії.

Таке відчуття, що тут оживають картинки з чудовими пейзажами. Золоті пляжі, соковита зелень і оксамитове узбережжя в сонячних переливах - створюють враження райського місця на землі. Тож не дивно, що цей курорт настільки популярний серед європейських туристів, які з року в рік купують путівки в Рафаїлович.

Є тут місце і для активного відпочинку: спортивні комплекси надають можливості для заняття рафтингом, дайвінгом, в наявності є тенісні корти.

І не забудьте відновити сили. Кращим методом стане відвідування місцевого ресторанчика, де буде задоволена кожна рибна душа! Привабливі ціни на тури в Чорногорію від компанії Хеппі Рест завжди допомагають вигідно заощадити на перельоті і проживанні, залишаючи за вами вибір в новій розвазі або смачному традиційному блюді.

Острів Святого Стефана знаходиться недалеко від Адріатичного узбережжя Чорногорії. В недалекому минулому тут було маленьке рибальське село. А сьогодні - це знаменитий у всьому світі курорт, який люблять відвідувати члени королівських сімей і зірки телеекранів.

Вся справа в тому, що з часом селище реконструювали в певний острів-готель з шикарними номерами і цілодобовим vip-обслуговуванням. Але зовнішній вигляд будиночків залишили колишнім, це і надає острову Святого Стефана особливого шарму і наповнює атмосферою Середньовіччя.

Особливих гостей (а саме так відчуваєш себе на цьому острові!) На території також чекають безліч розваг: прогулянки на комфортабельних яхтах, екзотичний дайвінг біля берегів озера та ін...

А чого варті романтичні рожеві піски на узбережжі! Такий відтінок у місцевої гальки через особливий мінеральний склад. І це особливо помітно в променях сонця на заході або ранньому світанку. Магія, та й годі!

Туристичне агентство Хеппі Рест допоможе реалізувати ваші бажання за доступними цінами! Гарячі путівки в Чорногорію - шанс побачити райські місця своїми очима вже сьогодні.

Південне місто Чорногорії - Ульцинь - один з найпривабливіших курортів у всій країні. Його шикарна берегова лінія, протяжністю більше, ніж 30 км, включає в себе відомі Великий і Малий пляжі. А в гірській частині міста знаходиться пляж Валданос і 18 заток. Саме тут, в силу географічного положення, найтепліше море і найбільша кількість сонячних днів у році. Поспішайте, адже гарячі путівки від Хеппі Рест довго чекати не будуть!

Історія міста оповита піратськими легендами, в далекому минулому - це центр работоргівлі на узбережжі Адріатики. Тут дбайливо зберігається східний колорит і архітектура, а домінуючою релігією є іслам.

Ульцинь відрізняється від усіх міст Чорногорії, поєднуючи в собі неповторну природну красу і власний колорит - що, власне і характерно для міст, які знаходяться на межі поєднання культур.

Чорногорія - особливе місце, яке по праву заслуговує на увагу в вашому списку подорожей! А гарячі тури від Хеппі Рест - реальний шанс здійснити все задумане за найвигіднішими умовами.

Кухня

Ознайомитися і по-справжньому відчути весь смак чорногорської кухні можна тільки в місцевих харчевнях, які знаходяться в затишних нетуристичних місцях. Щедрі величезні порції традиційних страв нікого не залишать голодними. Саме тут, як правило, готують з душею, а презентують свої страви самі господарі. З обов'язкового традиційного - ароматна чорба з декількох видів риби і соковите розмаїття «мешано месо». Ну і яке ж м'ясо без вина місцевого виноробництва - «Шардоне», «Крстач», «Вранац» або міцної ракії. Це точно варто того, щоб негайно придбати путівки в Чорногорію і особисто продегустувати місцеве різномаїття!

5 речей, які необхідно зробити в Чорногорії:

Побачити підводний світ Адріатики. У прозорих водах моря на узбережжі в Бечічі видимість під водою доходить до 40 м!

Насолодитися стравами з морепродуктів та місцевої риби. Віддайте перевагу невеликим колоритним закладам, де для вас приготує вишукані страви сам шеф-кухар.

Надихатися гірським чистим повітрям до запаморочення. Вибирайте маленькі курортні селища, де точно зможете поєднатися з природою.

Відвідати одну з найпопулярніших екскурсій країни - каньйони Чорногорії. Унікальна природа, озера, гірські струмки, національні парки і звичайно ж Каньйон річки Тара, каньйон річки Піви і каньйон річки Морача не залишать вас байдужими в цій поїздці!

Підкорити танцполи нічних клубів в Будві. Тут дуже розвинена традиція «пропустити по коктейлю» під приємну музику в хорошій компанії!

 

м. Київ, вул. Межигірська 56
м. Київ, вул. Бориса Гмирі, 16, оф. 309.

Image
logo

+38 (063) 795 36 34
Viber/WhatsApp
+38 (063) 053 70 62
Viber/WhatsApp
+38 (095) 707 19 20
Viber/WhatsApp

partner logo3

© Copyright HappyRest